Woordje van onze jeugdvoorzitter De Leu Jean-Marie

Ik geloof in de kracht van onze jeugd !!!!

Werkelijk, ik meen dat we met onze sterke structuur en de pionnen op de juiste plaats, een schitterend resultaat kunnen behalen.

We stellen vast dat AL onze jeugdspelers progressie maken.

Het voetbalplezier druipt er vanaf. Hoe meer lachende gezichten op training, hoe meer ons project kans op slagen heeft.  Voetbalistiek gezien zit het goed maar ook sociaal moeten we ons steentje bijdragen.

Het is ook zeer belangrijk om onze spelers normen en waarden bij te brengen. Zo dragen we fairplay, zelfrespect, respect voor de tegenstander en scheidsrechters zeer hoog in het vaandel. Beleefdheid kost nu eenmaal geen geld.

Hierbij wil ik iedereen die helpt binnen het dagelijks functioneren van onze club, nu en in de toekomst, bedanken. Deze talloze inspanningen voor onze fiere voetbalclub worden uitermate gewaardeerd. Zo helpt iedereen zijn steentje bijdragen aan ons project.

We zullen met z’n allen hard moeten werken om ons project te verwezenlijken. Zou het niet mooi zijn als we binnen enige tijd naar onze 1ste ploeg kunnen gaan kijken waar vooral Blankenbergse  spelers spelen en het liefst nog opgeleid binnen Sporting Club Blankenberge?

Dat moet ons project zijn en daar moeten we met z’n allen vol voor gaan .

Ik geloof in de kracht van onze voetballende Blankenbergse jeugd.

Met vele sportieve groeten .

De Leu Jean-Marie

Jeugdvoorzitter.