Sponsors

Sponsor van Sporting Club Blankenberge

Sporting Club Blankenberge wil zich profileren als volwaardige ploeg in 1ste provinciale. Om die sportieve doelstellingen waar te maken moeten we financieel gezond zijn en blijven ! Echter zonder steun van sportieve handelaars is dit niet mogelijk, daarom willen we samen met hen een volwaardig partnership uitbouwen.  In onze sponsormap vindt u een groot aantal sponsor en publiciteitsmogelijkheden. Wenst u meer info of een partnership op maat aarzel dan niet om onze mensen van de sponsor cel te contacteren:

 

  • Filip Van Neck > GSM : 0470/10.50.20

 

Download sponsorbrochure

 

VOORSTELLING

Sporting Club Blankenberge is u wellicht niet onbekend. De vereniging bestaat uit een 1ste ploeg, A-team, beloften B-team, een 20-tal jeugdploegen ( provinciaal en gewestelijk) en een G-ploeg. Specifiek wat de jeugd betreft, tellen wij ongeveer een 300-tal jeugdspelers in onze vereniging die telkens per ploeg omringd worden met trainer(s) en afgevaardigden. Wij proberen er alles aan te doen om het voor onze spelertjes/trainers, … het zo aangenaam en professioneel mogelijk te maken. Hiervoor ontvingen wij het label “Foot Pass” met 2 sterren. U begrijpt wellicht dat dit verwezenlijken, natuurlijk niet evident is. Om dit te kunnen realiseren dient er hard gewerkt te worden op alle gebieden. Van levensbelang is het beschikbaar budget voor zowel de seniorenploegen alsook de jeugdploegen. Alle hulp om dit budget te realiseren is dus meer dan welkom.

In bijlage vindt u een kort overzicht van de mogelijke sponsorvormen waarmee u Sporting Club Blankenberge kan helpen bouwen aan een mooie toekomst.

Het spreekt voor zich dat ik ten allen tijde bereid ben om deze mogelijkheden verder met u te bespreken.

Bij voorbaat dank voor uw hulp!

Met sportieve groeten,

Filip Van Neck

mailto: info@sportingclubblankenberge.be

GSM: 0470/10.50.20

 

                                                                                                                           Onze sponsors