‘Wees loyaal, koop lokaal’

‘Wees loyaal, koop lokaal’

Jarenlang stonden ze voor ons klaar, in voor- én tegenspoed. En nu? Nu hebben onze trouwe sponsors onze hulp nodig. En hard ook! Veel van hen worden – als lokale ondernemer – namelijk zwaar getroffen in deze periode. Dit naar aanleiding van de zeer nodige, maar wel verstrekkende maatregelen vanuit de regering. Of het nu om horecazaken gaat of kleinere retail, het zijn zware tijden voor onze sponsors nu de economie compleet op slot zit. Ook als de crisis straks voorbij is, zal het nog een hele tijd duren voor de zaken weer op orde zijn.

SPORTING CLUB BLANKENBERGE wil graag iets terug doen voor de sponsors en fungeert daarom als voorbeeldclub voor de campagne vanuit sportverenigingen ‘Wees loyaal, koop lokaal’. Als één van de grootste sportclubs van Blankenberge, kan SPORTING CLUB BLANKENBERGE laten zien dat veel leden samen het verschil kunnen maken. Wij hopen dan ook van harte dat we samen met u iets kunnen betekenen voor onze sponsors. Zij hebben de club altijd gesteund, nu is het onze beurt om voor hen op te komen.

Steun daarom ook de campagne vanuit SPORTING CLUB BLANKENBERGE ‘Wees loyaal, koop lokaal’!

Met deze campagne willen we laten zien dat we ook in moeilijke tijden aan onze sponsors denken. Dat wij als sportclub onze lokale ondernemers, veelal onze sponsors, een warm hart toedragen.
Wij hopen dat u als clublid onze trouwe sponsors mee steunt, en vragen vriendelijk om tijdens en vooral ook na de coronacrisis een groot deel van uw aankopen te doen bij lokale ondernemers. En ook de lokale horeca naar hartelust te bezoeken of bij hen te bestellen. We willen gewoon echt heel graag iets terugdoen voor onze sponsors en dit is een manier waarop we samen iets kunnen betekenen. Wij willen u alvast hartelijk danken en hopen dat onze sponsors de coronacrisis te boven komen.

Samen maken we het verschil!

Samen maken we het verschil!