Pu13 winnen Nationale finale jeugdcup het Nieuwsblad

De Pu13 van KSC Blankenberge hebben de Nationale finale gewonnen van de Jeugdcup Het Nieuwsblad ❗️ Deze avond werd op de Freethiel, het stadion van SK Beveren partij gegeven aan het sterke KVC Westerlo. Het werd een spannende partij.
De Kempense ploeg begon het best aan de wedstrijd, maar Aerts en Dierickx misten precisie in de afwerking en botsten op een secure doelman Quirino Vandenabeele. De kustploeg kwam na de studieronde beter in de wedstrijd en schiep enkele goede kansen via Liam Van Moeffaert en Ali Camara, maar doelman Van De Poel liet zich niet op een foutje betrappen. Tien minuten voor de rust klom Westerlo via een treffer van Dierickx op voorsprong. Westerlo klom via Bouckaert op een dubbele voorsprong, 2-0. Toen was het Blankenberge time. Eerst bracht Jack Ceelen Blankenberge terug in de match met de aansluitingstreffer, 1-2. Jerome Debedts bracht KSCB terug langszij en sleepte strafschoppen uit de brand. Westerlo liet zich in de penaltyreeks op drie missers betrappen en verloor met 0-3. Nadien volgde natuurlijk een feestje ‼️‼️