Gastgezinnen gezocht voor Jeugdsportdagen 2020!

Van 15 mei tot en met 17 mei 2020 worden de Europese Jeugdsportdagen voor de 53e keer georganiseerd. Ook dit jaar neemt Blankenberge deel.
Graag willen we de 200 sporters uit de vier verschillende landen laten verblijven in gastgezinnen. Dit is altijd een enorme klus voor de organisatie, maar dit jaar gaan we ervoor om dit voor elkaar te krijgen!

Wat moet je doen als gastouder?

Op vrijdag 15 mei ontvangen we de sporters van de vier andere landen.
De gastouders nemen de kinderen dan mee naar huis en mogen deze vrijdagavond zelfstandig invullen. In het verleden hebben verschillende gastouders samen leuke activiteiten georganiseerd voor de sporters.
Op zaterdagochtend worden de sporters verwacht in het Sport Vlaanderen Centrum voor de officiële opening en de verschillende wedstrijden. Daar is het natuurlijk mogelijk om de sporters aan te moedigen.
Atletiek, basketbal, voetbal en volleybal gaan door in het Sport Vlaanderen Centrum, de zwemwedstrijden in het Farys-Noordzeebad.
Op zaterdagavond organiseren wij een fuif voor de sporters.
Op zondagochtend moet er opnieuw gesport worden en na de middag gaan de sporters weer terug in de bus naar huis.
Meer informatie ontvangen de gastouders na aanmelding per mail en op die manier houden we de ouders ook betrokken bij het definitieve programma.

We hopen de komende weken veel aanmeldingen te mogen ontvangen. De sporters slapen altijd minimaal met twee personen in één gastgezin, maar meer mag natuurlijk ook. Uw voorkeuren zijn op het formulier aan te geven.
Voor vragen en/of meer inlichtingen kunt u altijd contact opnemen met Jannes Tant (jannes.tant@blankenberge.be - 0483/012944) of Jochen Maes (Jochen.maes@blankenberge.be – 0478/72.00.23) van de Sportdienst van Blankenberge.

Aanmelden als gastgezin kan via hierboven vermelde e-mail of via het inschrijvingsformulier.