G-voetbal

 Sporting club Blankenberge is gestart met het G-voetbal, bestemd voor personen met een fysieke en/of verstandelijke beperking.
Het werd meteen een schot in de roos!
Ondertussen hebben zich al meer dan 20 zeer enthousiaste personen ingeschreven komende uit Blankenberge en de wijde omgeving.
TVJO Legein Pieter ontving ondertussen alle ouders, spelertjes en begeleiders met open armen om de werking uit te leggen en een beeld te schetsen van Sporting en zijn doelstellingen.
De wekelijkse trainingen gaan door op woensdagnamiddag onder de deskundige begeleiding van drie ervaren trainers en om de 14 dagen spelen de jongens en meisjes een heuse wedstrijd op zondag.
Onder een zeer sportieve sfeer zorgen we ervoor dat spelers, die anders zo moeilijk kansen krijgen bij een sportclub om hun geliefkoosde sport uit te oefenen, héél veel voetbalplezier kunnen beleven bij Sporting Club Blankenberge.
We beschikken eveneens over enkele extra begeleiders met ervaring met jongeren met een beperking die de trainers ondersteunen voor, tijdens en na de trainingen.
Inschrijven kan trouwens nog!
Voor de prijs van 75 euro kunnen alle spelers lid worden voor een gans voetbalseizoen voetbalplezier.
Inbegrepen in deze prijs: super leuke trainingen, een mooi trainingspak, trainingskledij, een rugzakje en verzekering.
Van een geslaagde start gesproken !!